Detacheren

Detacheren is niet hetzelfde als uitzenden. Bij detacheren gaan we een (tijdelijk) arbeidscontract aan.Ook wel een “ vast contract” genoemd. Waarbij de duur, het aantal uren en het salaris vooraf contractueel zijn vastgelegd.

Nooit meer voor verrassingen komen te staan

Technisch detacheren

Je komt dus eigenlijk nooit voor verrassingen te staan; is er gedurende de looptijd van je contract even geen werk of word je ziek, dan word je gewoon doorbetaald. Dit noemen we ‘ leegloop-uren’ . Dit is niet het enige voordeel; Zo is ontslag aanzienlijk moeilijker (alleen bij aantoonbaar niet functioneren) en zal een detacheringscontract eerder worden geaccepteerd bij de aanvraag van een lening of hypotheek.

Je komt in principe in aanmerking voor een detacheringscontract nadat je zes maanden voor ons hebt gewerkt als uitzendkracht. We gaan een nieuwe arbeidsovereenkomst met je aan waarna je in dienst komt bij Yardwork Technische Detachering B.V. Vanaf dat moment heb je wettelijk recht op pensioenopbouw en melden we je direct aan bij ons Pensioenfonds Metaal- & Techniek (PMT).

Op zoek naar werk in de technische branche?
Neem contact op of laat je telefoonnummer achter, dan Appen wij je direct!

Bel: 053-234 08 88