Technisch personeel

Maatwerk in personeel


Wij denken niet in korte termijnoplossingen. Wie voor ons werkt, is verzekerd van een baan voor een langere periode. Met als doel, een vaste baan bij onze opdrachtgever.

Dit betekent dat wij een uitstekende match willen vinden, tussen werknemer en werkgever. Hierin proberen wij te kijken wat bij jou past vanuit een ogen blik. Het gaat dus om maatwerk. Daarnaast zijn wij van mening dat iedereen die wil werken een kans verdient.

De Yardworker aan het woord


Kenya

Voordat ik bij Yardwork kwam, had ik veel korte uitzendbaantjes. Inmiddels heb ik een vast contract bij Yardwork, en werk ik al enkele jaren als industrieel straler. Ik heb het erg naar mijn zin. Het is fijn dat ik ook de kans krijg om mijn rijbewijs te halen. Zodat ik straks met de auto naar mijn werk kan gaan.

De Yardwork-manier


Wij zijn de 1e stap naar een passende baan. Als jij wilt werken, dan geven wij jou een kans. Wij hechten grote waarde aan wederzijds vertrouwen.

Dit kunnen wij doen door onze jarenlange ervaring met detacheren, maar ook doordat wij actief zijn geweest op de arbeidsvloer. Dus weten wat er echt speelt.

Vanuit een open blik kijken we wat bij jou past. Onze centrale vraag is dan ook: waar word jij blij van?

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Bij alles wat we doen staat de medewerker centraal. Hoe? Zo nodig extra begeleiding op de werkvloer. Dit zodat jij weet, dat je er niet alléén voorstaat. Daarbij kijken we naar de mens achter de medewerker. Een privésituatie kan van grote invloed zijn op jouw werk. Ook hierin denken wij met jou mee.

Bekijk onze vacatures of laat je gegevens achter

Werken in de technische branche?
Yardwork Technisch Personeel
Hendrik ter Kuilestraat 175 C
7547 SK Enschede
+31 (0)53-234 08 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN: NL21 ABNA 0245 8681 19
G-rekening: NL25 ABNA 0994 0603 78
KVK: 68007426
Loonheffingsnummer: 8572.63.389. L01
BTW-nummer: 8572.63.389. B01
Wij volgen de ABU CAO
Social media

Yardwork Technisch Personeel is onderdeel van de Yardlink groep.

Yardwork | © 2021. alle rechten voorbehouden